Horoskop 2022 Merkurja

By | February 22, 2022

Horoskop 2022 Merkurja. V tem času se ne naprezajte. Leta 2022 bodo vodnarji doživeli izjemno močne vplive številnih nebesnih teles.

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek 14. februarja 2022 from horoskop.si

Obrne retrogradno in gre tako v novo leto. Przed nami czas, w którym będziemy szukać tej idealnej, drugiej połówki i marzyć o spokoju we własnym domu. Konjunkcija saturna in merkurja od začetka leta 2022 do marca bi lahko povzročila manjše nevšečnosti, a nič takega, da bi se morali bati.

Moguće Kontradikcije, Iznenađenja Ili Vanredni Događaji U Odnosima Između Partnera Para Ili Između Strana Uključenih U Sukob;

V tem času se ne naprezajte. Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop. Astrolog merkurja przygotowała horoskop na 2022 r.

Lahko Zaslužite Več, Kot Pa Je Vaš Redni Dohodek.

Ne bo nevarno, bo pa nadležno. Obrne retrogradno in gre tako v novo leto. Ta isti premik se bo zgodil tudi v preostalih obdobjih retrogradnega merkurja v letu 2022.

Po Hektičnem Vsakdanu Vas Bo Najbolj Sprostil Mir In Na Kožo Vam Bodo Pisani Individualni Športi.

Rano srebrny glob utworzy trygon z jowiszem znajdującym się również w wodnym znaku ryb. Ljubezenski horoskop za mesec februar 2022 kitajski horoskop 2022: Ker se merkur, planet komunikacije obrne v direktno gibanje, se bo to poznalo tudi pri novih dogovorih, ki bodo uspešno potekali.

Vsekakor Pa Morate Več Pozornosti Posvetiti Zdravemu Načinu Življenja.

Zato lahko obstajajo občutki zadrege ali občutek, da se je ves svet zarotil proti vodnarju. Primorava vas da preispitate neke nedavno usvojene odluke ili stavove. Merkur bo namreč večkrat spreminjal znake in elemente.

Tedenski Horoskop Napoveduje Da Se V Petek Merkur Začne Gibati V Direktni Smeri.

Največja oddaljenost merkurja od sonca je 28 stopinj, torej je vedno oddaljen največ en znak. V vašem znamenju, kar vam lahko prinese tudi kakšno zdravstveno nevšečnost. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogajanja na osebnem področju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *